Adorate Kórus és Művészeti Egyesület

Kezdődik! :)

Gólyahír 🙂

Kedves Kórus!
Nagy örömmel tudatom veletek, hogy unokám 14.-én 1/2 11-kor 4100 grammal, 58 cm-el megszületett. Baba és Mama egészségesek, jól vannak. A küldött képen Máté egy napos.
Üdvözlettel, Szeretettel
Ildi

Máté

*

Viktor az RTL Klubban: KATT

*

Dani rádióinterjúja: ITT.

*

Melindának megszületett a második unokája. Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk az egész családnak! Matyit és az újszülött Andriskát itt láthatjátok:Melinda_unokai

*

Kamillának és Gábornak házasságkötésük alkalmából sok szeretettel gratulálunk és minden jót kívánunk! 🙂

*

A 2014/2015-ös szezon első próbáját szeptember 4-én, csütörtökön, 18 órától tartjuk, a szokásos helyen, az A/7-es teremben.

*

Március 30-i koncertünk előzetese Újpest honlapján: KATT

*

Ismét Újpest hivatalos honlapjának főoldalán szereplünk! A február 9-i évfordulós koncertünkről szóló híradást ITT olvashatjátok.

  *

Soma MÜPA-beli orgonavizsgájának részleteit az alábbi oldalon találhatjátok meg: Orgonisták három generációja a Művészetek Palotájában

  *

Frissült a képtár! Az utóbbi 3 hónap fényképeit keressétek a Koncertek, Szabadidő és Próbák menüpontok alatt.

  *

Anikóéknál megérkezett az első, majd a második unoka is! Szeretettel gratulálunk a kétszeres nagymamának, a babáknak és családjuknak sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!

 *

Ezen a koncerten jártunk: KATT Hihetetlen élmény volt. Köszönjük Évának a jegyek körüli ügyintézést!

 *

Láttátok? A Musica Nostra a MusiciansWho-n! Katt ide!

*

Kórusunk sportlövője – mintegy két próba közt – versenyszámában országos egyéni és csapat-aranyérmet szerzett. Büszkén gratulálunk a bajnoknőnek: további sok sikert, kívánunk, Mari! 🙂

*

Holhós Ági ismét nagymama lett. Sok szeretettel gratulálunk! 🙂

*

Bekerültünk a pestszentlőrinci kerületi újságba! Katt ide!

*

A 2013/2014-es szezon első próbáját szeptember 5-én, csütörtökön, 18 órától tartjuk, a szokásos helyen, az A/7-es teremben.