Adorate Kórus és Művészeti Egyesület

Kóruskonyha – kedvenc receptjeink

Az Adorate közösségi életében nagy népszerűségnek örvendenek a lakmározással egybekötött alkalmak (“klubdélek” és -délutánok, szalonnasütések és birsszüretek, karácsonyi összejövetelek, a kórus születésnapjának tortázós megünneplése, nem is beszélve az évzáró koncert utáni hagyományos piknikről vagy a tábori reggelikről), és persze mindegyik után napokig keringenek az internetes levelezésben a legsikeresebb receptek. Ezen az oldalon a legkedveltebb fogások “partitúráit” adjuk közre, fogyaszthatók ad libitum, da Capo al Fine.

 

Spianato − simán, egyenletesen (krémek, pástétomok)

Erzsi tonhalkrémje

Ildi töpörtyűkrémje

Jusztina padlizsánkrémje

Mirjana csodamájasa

 

Risvegliato – frissen (saláták)

Waldorf saláta

 

Marcato – nyomatékosan (húsételek)

Csirkemelles Magditól

Magdi csirkemájasa

 

Dolce – édesen, lágyan (édességek)

Jutka gyors fánkja

Mandulás (ál)tofu

Mandulás banánkenyér Judittól

 

Intermezzo – közjáték, non secco! – nem szárazon!  🙂 (sós rágcsálnivalók)

Ági virslis falatkái

Sajtos érmék Katától

 

Gli altri – a többiek

Sajttorta Hasznosi Jutkától

Töltött tojás Vikinek

Vendégváró

.

(Fine)