Az Adorate Művészeti Egyesület 2011 áprilisában jött létre, elsősorban a zeneművészet, valamint a magyar és európai kórushagyomány folytatása céljából. Elsődleges célja az Adorate Kórus működtetésén keresztül összefogással, sok munkával és elkötelezettséggel eljuttatni a komoly és örök értékű kóruszenét mindenkihez. Egyesületünk aktív szereplőként és szervezőként kíván részt venni elsősorban a IV. kerület (Újpest), de az egész ország társadalmi és kulturális életében.

Az Egyesület cél szerinti közhasznú tevékenysége: kulturális tevékenység.

Adószámunk: 18209053-1-41

Nyomtatható nyilatkozat az SZJA 1%-áról (EGYSZA)

* Ha Ön számítógépes programmal vagy kézzel tölti ki az adónyilatkozatát, adóbevallását (önadózó) vagy ha az egyszerűsített (adóhatósági) adóbevallást választotta: töltse ki a fenti Nyilatkozatot (EGYSZA) és csatolja a bevallásához vagy nyilatkozatához.

* Ha munkáltatói adómegállapítást kért: tegye borítékba a  kitöltött fenti Nyilatkozatot (EGYSZA). A borítékra írja rá a saját adóazonosító jelét, majd zárja le és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. Adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb május 10-ig.

* Ha Ön már beküldte az adóbevallását, de nem rendelkezett az 1%-ról: készítse el a rendelkező nyilatkozatot az előző bekezdés szerint. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatóság bármelyik ügyfélszolgálati irodájához május 20-ig. Rendelkezése így az adóbevallásától, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes.

Köszönjük, hogy 2017-ben az Adorate Művészeti Egyesület munkáját segíti személyi jövedelemadója 1%-ával!